In verband met drukte hebben we een klantenstop, en kunnen we momenteel geen nieuwe opdrachten aannemen.

Reiniging

Reiniging door glazenwassers­bedrijf Goeree-Overflakkee

Voor het reinigen van trespa, dakkapellen, overstekken, daken, sandwichpanelen en vele andere ondergronden kunt u bij ons terecht.

Voor het reinigen van overstekken en dakkapellen maken we gebruik van het Tuckerpole systeem. Mocht de vervuiling van de ondergrond te hoog zijn zullen we een reinigingsmiddel gebruiken. Nadat we de ondergrond gereinigd hebben kunnen we deze een langere bescherming geven door er een waslaag op aan te brengen.

Reiniging van zonnepanelen

Reinigen van zonnepanelen kunt u het beste één keer per jaar of eens per twee jaar laten uitvoeren.

Het houdt uw rendement op peil en wij kunnen gelijk een visuele controle uitvoeren op uw duurzame investering. We reinigen zonnepanelen altijd met osmosewater. U kunt geen normaal kraanwater gebruiken voor het reinigen in verband met het inbranden van kalk en mineralen op de zonnepanelen. Dit zal uw opbrengst niet ten goede komen.

Reinigen van gevels en daken

Reinigen van gevels en daken doen we met behulp van een lage druk methode. Deze methode noemen we SoftWash.

Met het SoftWash systeem kunnen we ondergronden saniteren. Oftewel reinigen. Alle algen, bacteriën en organismes doden we door deze methode waardoor een schone ondergrond ontstaat.

Deze methode is zeer geschikt voor het reinigen van stucgevels en daken. Maar ook voor ondergronden zoals sandwich panelen. We kunnen deze methode voor alle exterieure onderdelen gebruiken aan een gebouw.

Voor meer informatie over deze methode: Klik hier door naar onze website van GoSoftWash.

Vraag gratis een offerte aan

Foto's van de woning/het pand: