In verband met drukte hebben we een klantenstop, en kunnen we momenteel geen nieuwe opdrachten aannemen.

Glasbewassing: Hoogwerker

Glasbewassing met een hoogwerker

Glasbewassing en reinigingswerkzaamheden kunnen in sommige gevallen met een hoogwerker uitgevoerd worden. Als we niet veilig en verantwoord met de ladder en/of met het tuckperole systeem kunnen werken zullen we er voor kiezen om een hoogwerker in te zetten.

Ipaf gecertificeerd

Onze medewerkers die de hoogwerkers bedienen zijn allemaal in het bezit van het Ipaf certificaat van alle categorie├źn. Zodoende kunnen onze medewerkers alle beschikbare hoogwerkers veilig en verantwoord bedienen.

Beschikking over alle soorten en maten hoogwerkers

We hebben de beschikking over alle soorten en maten hoogwerkers doordat wij een korte lijn hebben met een grote verhuur organisatie met een landelijke dekking. 

Doordat wij regelmatig hoogwerkers moeten inzetten voor verschillende projecten en de onze leverancier constant vernieuwd blijven wij hierin ook voorop lopen met de ontwikkelingen op hoogwerker gebied. Mochten we er niet helemaal uitkomen welke hoogwerker er op het project ingezet moet worden, komt er altijd een adviseur kijken om te bekijken wat de beste mogelijkheid is.

Vraag gratis een offerte aan

In verband met drukte hebben we een klantenstop, en kunnen we momenteel geen nieuwe opdrachten aannemen.