Over ons

Over ons

Wij zijn het professionele bedrijf met een helder doel. 
Service en kwaliteit.

In 2009 is Sven van der Burgh begonnen bij zijn vader als glazenwasser in Rotterdam en omstreken. Vanuit hier heeft hij het vak glazenwasser geleerd. Ook de bediening van hoogwerkers en glazenwassersbakken is er vanaf het begin ingestoomd. Van bungalows tot aan hoogbouw van 10 tallen meters werd er dagelijks wel wat bijgeleerd. Na ongeveer 2 jaar kwam de wens om voor zichzelf te beginnen en om elkaars bedrijven niet in het bedwing te komen werd er voor gekozen voor volledige gescheidenheid. Hierbij werd Glazenwassersbedrijf Goeree-Overflakkee op 11 maart 2011 een feit.


De groei van Glazenwassersbedrijf Goeree-Overflakkee ontstaat door de kwaliteit van de werkzaamheden.


Vanuit hier is er een start gemaakt naar verschillende klanten die tot op heden nog steeds met volle tevredenheid klant zijn. Van een paar particulieren naar bedrijven en vve’s zien wij de groei van ons bedrijf als een compliment. De groei ontstaat door de kwaliteit van de werkzaamheden en de service te waarborgen. Dat maakt ons trots met het hele team.

We zorgen altijd dat onze klanten op de hoogte zijn van onze komst. Zo krijgen onze klanten altijd 1 dag van te voren een automatisch verstuurd sms bericht op hun mobiel. Deze service is erg uniek maar wel erg prettig zowel voor de klant als voor ons.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede service, netjes en snelle werkers!

.


Janny de Blok