Glasbewassing

Glazenwassersbedrijf Goeree-Overflakkee

We verzorgen onze diensten voor:

Bedrijven

Vereniging van eigenaren

Particulieren

Overheidsinstellingen

Scholen

Gezondheidszorg


Bereikbaar


Maandag-Vrijdag: 08:00 - 16:00


Zaterdag - Zondag: Gesloten

Tel: 0653369830

E-mail: info@glazenwassersbedrijfgo.nl

Werkgebied


Goeree-Overflakkee
Hoekse Waard
Schouwenduiveland

Rockanje en omstreken

© Copyright. All Rights Reserved.

Traditioneel

Ramen wassen met een spons, inwasser en wisser. Bij ons kan dat nog gewoon. Zelfs met de ladder.


Tuckerpole

Het bewassen van ramen met osmose water. Wij beschikken over onze eigen filterinstalatie voor de beste kwaliteit.

Hoogwerker

Medewerkers van ons die een hoogwerker bedienen beschikken over het Ipaf Certificaat. Dit certificaat is wereldwijd geldig en geaccepteerd.

Traditioneel

Traditionele glasbewassing houdt in dat er op ouderwetse wijze gewassen word met behulp van klimmaterialen, inwasser, wisser, spons etc. Het wassen van ramen en gevels is een puur ambacht. Glazenwassers moeten bovendien ook nog eens verstand hebben van alle veiligheidsaspecten.
Daarom hebben al onze vaste medewerkers een opleiding tot glazenwasser gevolgd bij het SVS-opleidingsinstituut.


Goede glasbewassing zorgt voor een langere levensduur van uw glas en omlijsting. Door het juiste onderhoud zult u minder snel voor prijzige renovatie of vervangingskosten komen te staan.


Tevens zal frequente bewassing bijdragen aan een frisse uitstraling van uw pand welke door eenieder als prettig zal worden ervaren.

Tuckerpole


Niet alle panden zijn geschikt om op traditionele wijze te bewassen. Door de steeds strengere regelgeving ten aanzien van het gebruik van ladders, de hoge kostprijs en soms moeilijke inzetbaarheid van een hoogwerker is er een alternatief ontstaan voor de ‘traditionele’ glas -en gevelreiniging. Het betreft de beproefde methode van Telescoopbewassing.
Wij zetten ons telewash-systeem voornamelijk in bij moeilijk bereikbare ramen of panden met een groot glasoppervlak. U kunt hierbij denken aan kantoren, appartementencomplexen, trapportalen, scholen, buurthuizen, maar ook boven tuinbeplantingen, serres of schuine opritten van inpandige garages biedt deze methode een geweldige uitkomst.


Wij maken gebruik van gedemineraliseerd oftewel osmose-water. Dit is leidingwater, waaruit middels een osmose systeem alle kalk en mineralen worden gefilterd. Water in haar zuiverste vorm dus.
Doordat het vuiloplossend vermogen van het water wordt verhoogd, droogt het na gebruik streep, vlek en kleurloos op.


We beschikken over een eigen aanmaakstation. Doordat wij water aanmaken in eigen beheer zijn wij zeker van de beste waterkwaliteit welke wij dagelijks kunnen controleren.


Worden uw ramen voor het eerst bewassen middels ons telewash-systeem dan kan het best vreemd overkomen dat de ramen nat achterblijven. Bij telescopische glasbewassing dient u de eerste twee á drie wasbeurten rekening te houden met het feit dat uw ramen niet geheel vlekvrij zouden kunnen opdrogen. Er bestaat een mogelijkheid dat er hier en daar wat spetters achterblijven. Deze “spetters” worden echter door het merendeel niet als storend ervaren. Hoe ontstaan deze spetters? Door de aanwezigheid van vuil en zeepresten welke tijdens het spoelen van de kozijnen en ramen afkomen (het nalekken van vuil uit de poriën van het glas en kozijn).
Na een aantal wasbeurten is dit probleem opgelost en zal het resultaat hetzelfde of zelfs beter zijn als op de traditionele wijze. Tevens kunt u rekenen op de volgende voordelen:


*Werkt streep en vlekloos zonder raamwissen (ook bij zonnig weer).
*Zonder gebruik van chemicaliën (milieu en mensvriendelijk).
*Minder herbevuiling, door minder residu.
*Optimale bereikbaarheid boven tuinbeplanting en fonteinen, bij koepels, glazenoverkappingen (serres, winkelpromenades).
*Tot 14 meter hoogte inzetbaar vanaf de grond.
*Perfect inzetbaar op glas, gevelbeplating, kozijnen, gevelreclame en zonweringen.

Hoogwerker

Glasbewassing en reinigingswerkzaamheden kunnen in sommige gevallen met een hoogwerker uitgevoerd worden. Als we niet veilig en verantwoord met de ladder en/of met het Tuckperole systeem kunnen werken zullen we er voor kiezen om een hoogwerker in te zetten. 
Onze medewerkers die de hoogwerkers bedienen zijn allemaal in het bezit van het Ipaf certificaat van alle categorieën. Zodoende kunnen onze medewerkers alle beschikbare hoogwerkers veilig en verantwoord bedienen.
We hebben de beschikking over alle soorten en maten hoogwerkers doordat wij een korte lijn hebben met een grote verhuurorganisatie met een landelijke dekking. Doordat wij regelmatig hoogwerkers moeten inzetten voor verschillende projecten en de hoogwerker leverancier constant vernieuwd blijven wij hierin ook voorop lopen met de ontwikkelingen op hoogwerker gebied. Mochten wij er niet helemaal uitkomen welke hoogwerker er op het project ingezet moet worden komt er altijd een adviseur kijken om te bekijken wat de beste mogelijkheid is.